Over

Nogsteedsnietrijk.nl is een initiatief geweest, nadat verschillende personen mij hebben verteld dat ik een redelijk goed gevoel heb voor schrijven. Al sinds een vroeg stadium in mijn leven ben ik al actief bezig op het internet, het lezen van en reageren op fora en het lezen van boeken in zowel de Engelse als Nederlandse taal. Dit heeft ertoe geleid dat ik een gigantisch vocabulair heb ontwikkeld gepaard met donkere humor en een oprechte, scherpe mening.

Soms laat ik vrienden van me een stuk schrijven, want eerlijk is eerlijk: anders is de activiteit hier al helemaal om te janken. Wie dat zijn is niet relevant. Ik heb geen zin dat mensen mijn vrienden gaan vertellen dat ze een staatsgreep moeten plegen en deze blog verder moeten zetten, omdat over de jaren heen de glorie van deze website vervaagd is.

Kleine disclaimer: laten we eerlijk zijn. We worden allemaal wat ouder en op een geven moment wil je alles in je hoofd cultiveren tot woorden die je naar je metgezellen spuwt om trots te kunnen ontlenen en jezelf de bevestiging te geven dat je goed bezig was en bent. Ik sta open voor kritiek, elk stukje mag je je hart over luchten. Maar verstuur het met een goed antwoord op de vraag: verspil ik de schrijver zijn tijd met mijn gejank of heb ik ECHT wat te bieden?

Als je dat laatste alleen met “Ja, ik heb wat te bieden.” kan antwoorden, verstuur het dan liever niet. Iets met trots en ego en dus eigenlijk het inleveren van kostbare tijd ontleend uit een spaarrekening van je tijd waarvan je niet weet hoeveel er nog op staat.