De wereld van online gaming

De wereld van online gaming. Een harde wereld met veel types die het voor regerend gamer lastig kunnen maken. Hier is een weg om het plebs neer te sabelen.

Nogsteedsnietrijk

De wereld van online gaming, ookwel multiplayer, is een lugubere wereld. Een wereld die zich anders schetst dan “real-life” en eigenlijk net zo goed als een tweede wereld kan dienen. Ieder die een fatsoenlijke computer heeft ((dus geen Mac of Linux)), mag hier deel van uit maken. Na ruim 10 jaar ervaring (ja, zo vroeg begon het echt), heb ik eindelijk besloten om mijn perspectief met jullie trouwe volgers te delen.

Meisjes jongens die seksuele handelingen hebben verricht met mijn moeder

Ik zeg hier meisje, maar ik bedoel jongen. Immers krijg je heftige reacties van een jongen die nog geen baard in de keel heeft als je vraagt of hij een meisje is. Reacties of comebacks hebben een vaste structuur waarin het woord “moeder” op een plek in het statement voorkomt. Meestal na het bezittelijk voornaamwoord “jouw”. Die kids hebben nog geen vermogen om op eigen initiatief mensen te roasten. Zorg dus dat die oppervlakkige irritatietechnieken als reactie op jouw well-done roasts genegeerd worden en wees zo witty mogelijk. Zij begrijpen het niet, maar de rest lacht mee. Dat begrijpen ze wel en de pleb is met succes neergesabeld.

“Girl” gamers

Meisjes die dezelfde game aan het spelen zijn als jij, dienen eerst aan de tand te worden gevoeld. Vraag hoe het leven als 12-jarige jongen is anno 2016. Als ze boos wordt, dan heb je in ieder geval je antwoord en alles wat jongens op het internet zeggen interesseert haar. Wees in dit soort situaties gewoon jezelf en ga niet je mannelijk geslachtsdeel achterna zitten en de white knight uithangen, want het is het niet waard. Het is makkelijker om een meisje te scoren in het uitgaansleven of tinder, dan tijdens het spelen van een game. Immers bevat de online gaming community voor 9/10 (eigenlijk 10/10, want regel 30) uit dudes die wel denken te scoren bij de chick een kwestie. Wees geen pleb in de online gaming wereld.

White Knights

Een white knight is de internetdefinitie voor een dude die de chick helpt, als ze wordt gebashed. Dit met het geloof dat dit een pussy access licentie oplevert. Jammer genoeg zit het bashen van kerels in je eigen community in je bloed. Kerels met een wit harnas op een hoog paard zijn makkelijk te raken pispalen. Tast je verbale dominantie af tegenover de white knight die je nooit in het echt gaat ontmoeten en scoor de chick. Hij was de pleb, jij niet. Ontvang de pussy license, rail en bail en ga door met je online gaming conquest.

Noobs

Mensen die geen benul hebben van hoe de game werkt. In principe niet anders dan vleesschilden en makkelijker scoren dan semi-aantrekkelijke dronken chicks. Verdere interactie is niet nodig. Peasants worden al gezien als peasants.

Competitie met een grote mond

Sommige lui hebben zich kostelijk vermaakt met gamen toen ze nog moesten leren. Ze konden de competitie aan, na een strategie te hebben gevonden die werkt. Hier stopt de lol. Veel van hun vloeken en gooien met randapparatuur, anderen laten het botvieren op mensen. Dit gebeurt vaak op mensen met een betere strategie en oprechte interesse in de game. Stay koning, versla hem vaker dan jij hem en provoceer hem ondertussen. Wanneer zijn duimschroef ver genoeg is aangedraaid, heeft de koning meer vermaak dan het regeren alleen oplevert.

 

Meer lezen?

De pop-ups van 2017 play_arrow

Lees het artikel

Volwassenheid play_arrow

Lees het artikel

Frostpunk – Voor de warme dagen play_arrow

Lees het artikel