Dingen die ik haat

Hoog galspuwingsgehalte.

Nogsteedsnietrijk

Misschien dat ik mezelf ooit fatsoenlijk als persoon ga ontwikkelen, zodat ik andere dingen kan gaan schrijven als lijsten, guides en slappe onzin verhalen. Echter is die dag nog lang niet hier, dus ga ik gewoon door met het schrijven van lijsten. Het is misschien ook handig om mezelf door te ontwikkelen, zodat ik minder haatdragend zal zijn. Ooit komt die dag. Ooit.

Buitenlandse mensen op fietsen

Ik ben van mening dat mensen die niet uit Nederland komen en besluiten een stukje Nederlandse cultuur mee te pakken door te fietsen, verplicht een cursus moeten volgen over de fietscultuur in Nederland. Dat scheelt mij een hoop ergenissen als je drie breed fietst, ik er niets langs kan en je kijkt glazig achter je om te kijken wie rare geluiden maakt op het fietspad. Fiets alsjeblieft ook een stuk sneller of ga anders lopen, als ik achter je moet fietsen terwijl jij met mach -10 naar dat weird-ass studentencomplex van je fietst.

Smartphones

Ik haat hem en durf hem niet weg te gooien samen met mijn angst om in een bodemloze put van eenzaamheid te vallen. Er is overigens niets storenders dan in gezelschap te zijn van mensen, die tijdens het luisteren besluiten hun telefoon te pakken en daarop maar dingen gaan lezen. Voorheen deed ik dit ook, maar heb maar besloten mijn telefoon permanent op stil te zetten. Als iets super urgent is, dan hoor ik het luchtalarm wel afgaan.

Mensen die fronsen op foto’s

Iets met het verhogen van je eigen mooiboy gehalte. Ik begrijp niet waarom het werkt, maar om een of andere reden schijnt het te werken. Dit gaat immers compleet tegen het natuurlijk instinct van de mens (of vrouw) in, namelijk het zoeken van een vruchtbaar en beschermend uitziend persoon. Last time I checked is fronsen geen teken van een vruchtbaar en beschermend persoon, maar ik kan het mis hebben.

Fedora’s 

Self-explanatory.

Social-media

Als er ergens een plek is waar mensen van verschillende intelligenties samen komen, dan is het wel social-media. Normaal gesproken hebben deze mensen een redelijk accuraat zelfbeeld en realiseren ze zich dat ze beter hun mond kunnen houden, maar op het internet zijn er altijd wel mensen die minder intelligente uitspraken liken en daardoor sociale bevestiging sturen naar de persoon die de uitspraak heeft gedaan. Hierdoor zijn de mensen met een accuraat zelfbeeld zekerder van zichzelf, waardoor uitspraken ook in het echt uitgekraamd worden.

Spotify reclame’s 

Om de circa 15 minuten drie reclame spotjes horen over Spotify, kut playlists of nieuwe releases van hipster artiesten. Spotify is zonder premium al een goed product, maar het voelt alsof je wilt genieten van de zon, maar er telkens een dikzak in je zon gaat staan terwijl hij staat te volleyballen en niet eerder weggaat dan weer je hem betaalt.

Fangirls

In de wereld van muziek, boeken, films en games zijn er altijd mensen die net iets teveel inleven of gecharmeerd raken van de eerder genoemde dingen. Fangirls is geen vaste subgroep, want elke band / game / boek / film heeft een aparte groep fangirls die een directe relatie hebben met genoemde item. Zij zullen alles delen wat in de buurt komt van hun obsessie, nooit klaar zijn met het de hemel in te prijzen of gillen als een speenvarken als er een nieuw deel uitkomt of whatever.

Meer lezen?

De uitgaansdriehoek play_arrow

Lees het artikel

De nogsteedsnietrijk veldgids voor zuipen play_arrow

Lees het artikel

De gemiddelde dag van een gemiddelde student play_arrow

Lees het artikel